خوشمزه ترین مرغی که خوردم: مروری بر نظرات نی نی سایتی ها
همه ما عاشق مرغ هستیم، اما کدوم مرغ از همه خوشمزه تره؟ تو این پست، 30 تجربه از خوشمزه ترین مرغ هایی که نی نی سایتی ها خوردن رو براتون جمع آوری کردم. پس با من همراه باشید!
تو این لیست، از مرغ شکم پر مادربزرگ گرفته تا مرغ سوخاری رستوران های معروف پیدا میشه!
- ✅مرغ شکم پر مادربزرگ با آلو و گردو
- ✅مرغ سوخاری KFC (به گفته بعضی ها، شعبه های قدیمی خوشمزه تر بوده!)
- ✅مرغ ترش گیلانی دست پخت مادر
- ✅جوجه کباب زعفرانی با طعم اصیل ایرانی
- ✅مرغ بریان خانگی با سس مخصوص
- ✅مرغ پرتقالی با عطر و طعم بی نظیر
- ✅مرغ ناردونی شمالی
- ✅بال کبابی با سس باربیکیو
- ✅شنیتسل مرغ اتریشی
- ✅مرغ کنجدی چینی
- ✅مرغ کاری هندی (به شرط تندی ملایم!)
- ✅مرغ رُست شده با سبزیجات در فر
- ✅مرغ دودی با طعم خاص و منحصر به فرد
- ✅ته چین مرغ (مخصوصاً با مرغ ریش ریش)
- ✅مرغ و آلو بخارا
- ✅خورش مرغ و هویج
- ✅مرغ سوخاری در خانه با طعم عالی (راز خوشمزگی در ادویه هاست!)
- ✅مرغ با سس قارچ
- ✅مرغ با سس انار
- ✅خوراک مرغ و لوبیا سبز
- ✅مرغ مکزیکی (با فلفل دلمه ای رنگی)
- ✅مرغ در پلو (با سبزیجات معطر)
- ✅جوجه ترش با سس زرشک
- ✅مرغ سرخ شده با پیاز فراوان
- ✅مرغ بخارپز با سبزیجات
- ✅مرغ با سس پستو
- ✅مرغ سوخاری با پودر پانکو
- ✅مرغ گریل شده با ادویه های ایتالیایی
- ✅خورش مرغ فسنجان (البته با گردوی فراوون!)
- ✅مرغ با طعم سیر و لیمو

بعضی از نی نی سایتی ها میگفتن که رمز خوشمزگی مرغ، بهرهگیری از مرغ محلی هست!
همچنین بعضی ها معتقد بودن که خواباندن مرغ در آبلیمو و زعفران قبل از پخت، طعم اون رو بی نظیر میکنه!
خیلی ها هم از مرغ های رستوران های خاصی تعریف میکردن که اسمشون رو نیاوردم تا تبلیغ نشه!
خوشمزه ترین مرغی که خوردم! (خلاصه تجربه های نی نی سایت)
مرغ زعفرانی با طعم مادر بزرگ
بیشتر از همه مرغ زعفرانی مادربزرگم رو دوست داشتم. راز خوشمزگیش تو زعفران زیاد و کره محلی بود. یادمه همیشه قبل از سرخ کردن، مرغ رو با پیاز و ادویه مزه دار میکرد. هیچوقت نتونستم دقیقا مثل اون درست کنم، یه چیز جادویی داشت!بعضی از کاربرا هم میگفتن راز مادربزرگا تو عشق و حوصله ایه که موقع پخت میذارن. یکی میگفت اضافه کردن یه قاشق ماست چکیده هم طعمش رو عالی میکنه. یکی دیگه هم میگفت مرغ رو با دمبه سرخ میکرد مادربزرگش. یه خاطره ای بود که همیشه دلم میخواد دوباره تجربش کنم.
مرغ ترش شمالی با رب انار ملس
مرغ ترش شمالی که تو گیلان خوردم، یه طعم بهشتی داشت. با رب انار ملس و سبزیجات معطر درست شده بود. یه رستوران محلی بود که فقط همین یه غذا رو داشت و همیشه صف بود. اونجا فهمیدم طعم واقعی رب انار یعنی چی. کاربرا میگفتن راز خوشمزگیش تو گردوی آسیاب شده و آب نارنج تازه هم هست. یکی میگفت باید مرغ رو از شب قبل تو مواد بخوابونیم تا خوب مزه دار بشه. یکی دیگه هم میگفت حتما باید از سبزی های محلی شمال استفاده کرد. دلم میخواد دوباره برم شمال و اون مرغ رو بخورم.
جوجه کباب با سس مخصوص (راز پنهان!)
یه بار تو یه مهمونی جوجه کبابی خوردم که با همه جوجه کباب هایی که تا حالا خورده بودم فرق داشت. سسش یه طعم ترش و شیرین ملایمی داشت. هرچی پرسیدم نگفتن توش چی داره، فقط گفتن یه راز خانوادگیه. حدس میزنم توش کیوی و ماست و زعفران داشت. کاربرا میگفتن شاید توش آب پیاز و فلفل دلمه ای هم داره. یکی میگفت سس مایونز و خردل هم میتونه طعمش رو خاص کنه. یکی دیگه هم میگفت باید جوجه رو با روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کرد. هنوزم دنبال اون طعم میگردم.
مرغ سوخاری خونگی با پودر پانکو
مرغ سوخاری خونگی که با پودر پانکو درست کردم، خیلی ترد و خوشمزه شد. اصلا فکر نمیکردم انقدر خوب بشه. راز ترد بودنش تو پودر پانکو و روغن زیاد بود. قبل از سرخ کردن تو آرد و تخم مرغ و ادویه غلتوندم. کاربرا میگفتن میتونیم از پودر سیر و پودر پیاز هم استفاده کنیم. یکی میگفت برای ترد تر شدن، قبل از سرخ کردن نیم ساعت تو فریزر بذاریم. یکی دیگه هم میگفت بهتره از فیله مرغ استفاده کنیم. دیگه لازم نیست برم رستوران برای مرغ سوخاری!
مرغ شکم پر با آلو و قیسی
مرغ شکم پری که برای شب یلدا درست کردم، خیلی خوشمزه شد. داخلش رو با آلو، قیسی، گردو و برنج پر کردم. طعم شیرین و ترشش خیلی خوب بود. همه مهمونا خیلی خوششون اومد. کاربرا میگفتن میتونیم از زرشک و کشمش هم استفاده کنیم. یکی میگفت برای اینکه مرغ خشک نشه، قبل از پخت با روغن زیتون ماساژ بدیم. یکی دیگه هم میگفت باید از مرغ درسته کوچیک استفاده کنیم. حتما بازم درستش میکنم.
مرغ پرتقالی با سس شیرین
یه بار تو یه رستوران مرغ پرتقالی خوردم که سس شیرینی داشت و طعم پرتقال توش خیلی حس میشد. با برنج سرو شده بود و خیلی خوشمزه بود. تصمیم گرفتم خودم هم درست کنم. کاربرا میگفتن باید از آب پرتقال طبیعی استفاده کرد. یکی میگفت پوست پرتقال رنده شده هم طعمش رو بهتر میکنه. یکی دیگه هم میگفت میتونیم یه کم عسل هم به سس اضافه کنیم. باید امتحانش کنم!
خورش مرغ آلو با طعم خانگی
خورش مرغ آلویی که مامانم درست میکنه، یه طعم خیلی خاص داره. با آلو بخارا و زعفران درست میشه. هیچوقت نمیتونم مثل اون درست کنم. بوی خونه رو پر میکنه. کاربرا میگفتن باید از آلو بخارای مرغوب استفاده کرد. یکی میگفت یه کم شکر هم بهش اضافه کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو خوب سرخ کنیم تا خوشرنگ بشه. همیشه دلم میخواد ازش بخورم.
مرغ بریان با پوست ترد
مرغ بریانی که تو فر درست کردم، پوست خیلی تردی داشت. راز ترد بودنش تو دمای بالای فر بود. قبل از پخت با روغن و ادویه ماساژ دادم. همه خیلی خوششون اومد. کاربرا میگفتن باید مرغ رو تو سینی فر بذاریم و زیرش رو آب بریزیم. یکی میگفت باید از مرغ کوچیک استفاده کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید هر از گاهی مرغ رو با آب خودش مرطوب کنیم. خیلی راحت و خوشمزه بود.
مرغ با سس باربیکیو (طعم دودی)
مرغ با سس باربیکیو که تو حیاط روی ذغال درست کردم، یه طعم دودی عالی داشت. سس باربیکیو خونگی طعمش رو خیلی بهتر کرد. یه تجربه عالی بود. کاربرا میگفتن باید از ذغال خوب استفاده کرد. یکی میگفت باید مرغ رو هر از گاهی با سس مرطوب کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید شعله رو کم کنیم تا مرغ نسوزه. حتما بازم درستش میکنم.
مرغ مراکشی با ادویه های خاص
یه بار تو یه رستوران مرغ مراکشی خوردم که با ادویه های خاص درست شده بود. طعمش خیلی متفاوت و جالب بود. توش زیره، دارچین و زردچوبه داشت. با برنج سرو شده بود. کاربرا میگفتن باید از ادویه های تازه استفاده کرد. یکی میگفت میتونیم بهش زیتون و لیمو ترش هم اضافه کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو تو سس خوب بپزیم. دلم میخواد خودم هم درست کنم.
مرغ با سس قارچ خامه ای
مرغ با سس قارچ خامه ای که درست کردم، خیلی لطیف و خوشمزه شد. سس خامه ای طعمش رو خیلی عالی کرد. با پاستا سرو کردم. خیلی راحت و سریع آماده شد. کاربرا میگفتن باید از قارچ تازه استفاده کرد. یکی میگفت میتونیم بهش سیر هم اضافه کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید خامه رو تو حرارت کم بپزیم. خیلی خوشمزه بود.
مرغ ترش با تمر هندی
مرغ ترشی که با تمر هندی درست کردم، طعم ترش و خوشمزه ای داشت. تمر هندی طعمش رو خیلی خاص کرد. با برنج سرو کردم. یه غذای متفاوت بود. کاربرا میگفتن باید از تمر هندی مرغوب استفاده کرد. یکی میگفت میتونیم بهش شکر هم اضافه کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو تو سس خوب بپزیم. حتما بازم درستش میکنم.
مرغ چینی با سس سویا و زنجبیل
مرغ چینی که با سس سویا و زنجبیل درست کردم، طعم تند و شیرینی داشت. زنجبیل طعمش رو خیلی خاص کرد. با نودل سرو کردم. خیلی سریع و راحت آماده شد. کاربرا میگفتن باید از سس سویای کم نمک استفاده کرد. یکی میگفت میتونیم بهش فلفل هم اضافه کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو تو ووک (wok) بپزیم. خیلی خوشمزه بود.
مرغ سرخ شده با ادویه کاری
مرغ سرخ شده ای که با ادویه کاری درست کردم، طعم تند و خوشمزه ای داشت. ادویه کاری طعمش رو خیلی خاص کرد. با برنج سرو کردم. یه غذای ساده و خوشمزه بود. کاربرا میگفتن باید از ادویه کاری مرغوب استفاده کرد. یکی میگفت میتونیم بهش پیاز هم اضافه کنیم. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو خوب سرخ کنیم. حتما بازم درستش میکنم.
مرغ با سس انار
مرغی که با سس انار پخته بودم، طعمی ملس و خوشایند داشت. طعم انار باعث شده بود خیلی خاص و متفاوت بشه. به همراه پلو زعفرانی سرو شد و همه خیلی دوست داشتند. واقعا یه تجربه بی نظیر بود. کاربرا میگفتن بهرهگیری از انار دون شده تازه هم میتونه طعم بهتری به غذا بده. یکی میگفت یکم گلپر هم میشه اضافه کرد به سس. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو قبلش تو روغن تفت داد تا خوشرنگ تر بشه. حتما دوباره امتحانش میکنم.
مرغ تنوری با سبزیجات
مرغ تنوری که با انواع سبزیجات معطر پخته بودم، خیلی لذیذ و خوش عطر شده بود. هم سالم بود و هم خوشمزه. عطر سبزیجات کل خونه رو پر کرده بود. کاربرا میگفتن اگه یه کم روغن زیتون هم روی سبزیجات بریزیم خیلی بهتر میشه. یکی میگفت بهرهگیری از رزماری و آویشن طعم بهتری به مرغ میده. یکی دیگه هم میگفت باید دما رو تنظیم کنیم تا مرغ کاملا مغز پخت بشه. خیلی عالی بود!
مرغ شکم پر با گردو و کشمش
مرغ شکم پری که با گردو و کشمش پر شده بود، طعمی شیرین و خوشمزه داشت. یه غذای سنتی و خیلی خوشمزه. همه مهمونا خیلی خوششون اومد. کاربرا میگفتن بهرهگیری از آلو هم میتونه طعم بهتری به غذا بده. یکی میگفت میشه یکم زعفران هم به مواد داخل شکم مرغ اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو خوب مزه دار کرد قبل از پخت. خیلی خوشمزه بود و حتما دوباره درستش میکنم.
مرغ آب پز با طعم سیر و لیمو
مرغ آب پزی که با سیر و لیمو پخته شده بود، خیلی سبک و خوش طعم بود. طعم سیر و لیمو خیلی مطبوع بود. یه غذای رژیمی و خوشمزه. برای کسایی که مریض بودن عالیه. کاربرا میگفتن میشه از سبزیجات دیگه ای هم استفاده کرد مثل هویج و کرفس. یکی میگفت یه کم نمک و فلفل هم باید اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو آروم پخت تا نرم بشه. ساده و خوشمزه!
مرغ دودی با طعم متفاوت
مرغ دودی که تو یه رستوران خوردم، طعم خیلی خاص و متفاوتی داشت. بوی دود خیلی اشتها آور بود. با سس مخصوص سرو شده بود. یه تجربه جدید و جالب بود. کاربرا میگفتن میشه با دستگاه های مخصوص دودی کردن، مرغ رو دودی کرد. یکی میگفت باید از چوب های مخصوص دودی کردن استفاده کرد. یکی دیگه هم میگفت باید زمان دودی کردن رو تنظیم کرد. خیلی جالب بود!
کتف و بال کبابی با طعم تند
کتف و بال کبابی که با ادویه های تند درست کرده بودم، خیلی خوشمزه و پرطرفدار بود. طعم تندش خیلی لذت بخش بود. برای دورهمی های دوستانه عالیه. کاربرا میگفتن میشه از سس فلفل هم استفاده کرد. یکی میگفت باید کتف و بال رو قبلش تو مواد مزه دار کرد. یکی دیگه هم میگفت باید رو آتیش ملایم کباب کرد. خیلی خوشمزه بود!
شنیسل مرغ با روکش پودر سوخاری
شنیسل مرغی که با پودر سوخاری درست کردم، خیلی ترد و خوشمزه شد. یه غذای سریع و آسون. بچه ها خیلی دوست دارن. کاربرا میگفتن میشه از پودر سوخاری طعم دار استفاده کرد. یکی میگفت باید مرغ رو خوب بکوبیم تا نازک بشه. یکی دیگه هم میگفت باید تو روغن داغ سرخ کرد. خیلی عالی بود!
ناگت مرغ خونگی با طعم دلچسب
ناگت مرغ خونگی که خودم درست کردم، خیلی سالم تر و خوشمزه تر از ناگت های بیرون بود. بچه ها خیلی دوست دارن. میشه تو فریزر هم نگه داشت. کاربرا میگفتن میشه از سینه مرغ چرخ کرده استفاده کرد. یکی میگفت باید تو فر یا تو روغن سرخ کرد. یکی دیگه هم میگفت میشه بهش پنیر پیتزا هم اضافه کرد. خیلی خوشمزه بود!
مرغ رژیمی با بخارپز
مرغ رژیمی بخارپز که با سبزیجات درست کرده بودم، یه غذای سالم و سبک بود. برای کسایی که رژیم دارن عالیه. خیلی راحت و سریع آماده میشه. کاربرا میگفتن میشه از انواع سبزیجات استفاده کرد. یکی میگفت میشه بهش ادویه های مختلف زد. یکی دیگه هم میگفت باید تو بخارپز پخت. خیلی عالی بود!
ته چین مرغ با عطر زعفران
ته چین مرغی که برای مهمونی درست کرده بودم، خیلی خوش عطر و خوش طعم بود. عطر زعفران کل خونه رو پر کرده بود. همه خیلی خوششون اومد. یه غذای مجلسی و شیک. کاربرا میگفتن باید از ماست چکیده استفاده کرد. یکی میگفت میشه زرشک هم بهش اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید تو فر یا رو گاز پخت. خیلی عالی بود!
جوجه چینی با سس ترش و شیرین
جوجه چینی که با سس ترش و شیرین خوردم، طعم خیلی خاص و جالبی داشت. یه غذای خوشمزه و متفاوت. با برنج سرو شده بود. کاربرا میگفتن باید از سس ترش و شیرین آماده استفاده کرد. یکی میگفت میشه بهش فلفل دلمه ای هم اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید تو ووک پخت. خیلی عالی بود!
خوراک مرغ و سبزیجات با سس گوجه
خوراک مرغ و سبزیجاتی که با سس گوجه درست کرده بودم، خیلی خوشمزه و مغذی بود. یه غذای سالم و مقوی. برای شام عالیه. کاربرا میگفتن میشه از انواع سبزیجات استفاده کرد. یکی میگفت میشه بهش قارچ هم اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید تو قابلمه پخت. خیلی عالی بود!
مرغ سرخ کرده با پیاز فراوون
مرغ سرخ کرده ای که با پیاز فراوون درست کرده بودم، خیلی لذیذ و خوش عطر بود. پیازها طعم شیرینی به مرغ داده بودن. یه غذای ساده و خوشمزه. با برنج سرو شده بود. کاربرا میگفتن باید پیازها رو خوب سرخ کرد تا طلایی بشن. یکی میگفت میشه بهش سیر هم اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید مرغ رو خوب سرخ کرد. خیلی عالی بود!
مرغ مکزیکی با ادویه های تند
مرغ مکزیکی که با ادویه های تند خوردم، یه طعم خیلی خاص و آتشینی داشت. یه غذای خوشمزه و پر ادویه. با نان ترتیلا سرو شده بود. کاربرا میگفتن باید از ادویه های مخصوص مکزیکی استفاده کرد. یکی میگفت میشه بهش فلفل هالوپینو هم اضافه کرد. یکی دیگه هم میگفت باید تو تابه پخت. خیلی عالی بود!
بال مرغ ترش و شیرین
بال مرغ ترش و شیرینی که تو فر درست کردم، طعم فوق العاده ای داشت. ترکیبی از ترشی و شیرینی خیلی خوشمزه بود. یه میان وعده یا شام عالی. مهمونا خیلی پسندیدن. کاربرا میگفتن میشه از سس سویا و عسل استفاده کرد. یکی میگفت باید بال ها رو قبلش مزه دار کرد. یکی دیگه هم میگفت باید تو فر با دمای کم پخت. خیلی عالی بود!







مرغ زعفرونی مادربزرگ همیشه یه چیزش با بقیه فرق داره… رازش تو اینه که مرغو از شب قبل تو پیاز و زعفران و ماست میخوابونن. من یه بار عجله کردم و مرغ رو سریع مزه دار کردم، طعمش اصلا بوی مامان بزرگ نداد
خیلی ها اشتباه میکنن و مرغ ترش گیلانی رو با رب انار معمولی درست میکنن. رب انار ملس شمالی واقعا فرق داره. خودم از رشت رب انار اصل آوردم، طعمش رو به هرچی تو تهران میفروشن میزنه
بال کبابی با سس باربیکیو که میزنن باید حواست باشه نسوزه. من یه بار حواسم نبود و شعله گاز زیاد بود، شد زغال 😅 حالا همیشه اولش با حرارت کم میذارم تا سس بمونه روش
یکی از اشتباهات بزرگ تو مرغ سوخاری خونگی اینه که مرغ رو مستقیم میندازن تو روغن. من یاد گرفتم اول نیم ساعت تو فریزر بذارم، بعد سرخ کنم. تفاوتش رو تو ترد بودن پوست میتونی ببینی
اشتباهی که من توی مرغ شکم پر کردن داشتم این بود که زیاد پر میکردم. مرغ موقع پختن ترکید 😂 حالا همیشه یه جای خالی بذار که موقع پخته شدن جا باز کنه
برای مرغ دودی بهتره از چوب گردو یا گیلاس استفاده بشه. یه بار با چوب کاج امتحان کردم، مزه صابون داد 🤢
یه نکته ریز ولی مهم توی مرغ بریان فر: موقعیه که میخوای تو فر بذاری، بال های مرغو با نخ ببند که نسوزه. من دفعه اولی که درست کردم بال ها سیاه شد ولی خود مرغ هنوز خام بود
خیلی ها جوجه کباب رو با حرارت کم میپزن که این باعث میشه آب بیفته و خشک بشه. باید توی حرارت زیاد و سریع کباب بشه. یه بار این اشتباهو کردم، جوجه مون شد لاستیک 🥲