۳۰ تجربه نی نی سایتی ها در مورد غذای مجلسی با مرغ
اگر مهمان دارید و دنبال یک غذای مجلسی با مرغ هستید، این پست خلاصه نظرات و تجربیات کاربران نی نی سایت است که میتواند به شما ایده بدهد. از انواع خورشت ها گرفته تا غذاهای مدرن تر، همه چیز در این لیست پیدا می شود.
این موارد، گزیده ای از تجربه های به اشتراک گذاشته شده است. حتماً قبل از تهیه غذا، دستور پخت کامل را بررسی کنید.

- ✅زرشک پلو با مرغ مجلسی (با پیاز داغ فراوان و زعفران دم کرده)
- ✅باقالی پلو با مرغ (با شوید خشک و باقالی تازه یا فریز شده)
- ✅مرغ شکم پر (با آلو، گردو، کشمش و سبزیجات معطر)
- ✅خورش فسنجان با مرغ (با گردوی آسیاب شده و رب انار ملس)
- ✅خورش آلو اسفناج با مرغ (با آلو بخارا و اسفناج تازه)
- ✅خورش به آلو با مرغ (با به خرد شده و آلو خورشتی)
- ✅مرغ ترش شمالی (با سبزیجات معطر شمالی و رب انار)
- ✅مرغ ناردونی (با دانه انار و رب انار)
- ✅مرغ پرتقالی (با آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده)
- ✅مرغ سوخاری (با پودر سوخاری و ادویه های مخصوص)
- ✅شنیسل مرغ (با آرد سوخاری و تخم مرغ)
- ✅جوجه کباب (با سس مخصوص و طعم دهنده های مختلف)
- ✅کباب تابه ای مرغ (با گوشت چرخ کرده مرغ و ادویه جات)
- ✅رولت مرغ (با گوشت چرخ کرده مرغ و مواد میانی دلخواه)
- ✅ته چین مرغ (با برنج و مرغ ریش ریش شده و ماست)
- ✅مرصع پلو با مرغ (با خلال پسته، بادام، زرشک و خلال نارنج)
- ✅دمپختک مرغ (با برنج و مرغ و سبزیجات معطر)
- ✅استانبولی پلو با مرغ (با برنج و مرغ و رب گوجه فرنگی)
- ✅پاستا با سس آلفردو و مرغ (با سس آلفردو و تکه های مرغ گریل شده)
- ✅لازانیا با مرغ (با لایه های لازانیا و سس بشامل و مرغ)
- ✅پیراشکی مرغ (با خمیر پیراشکی و مواد داخلی مرغ)
- ✅سالاد الویه با مرغ (با سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور و مرغ)
- ✅سالاد سزار با مرغ (با کاهو، نان تست، سس سزار و مرغ گریل شده)
- ✅کراکت مرغ (با پوره سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده)
- ✅کتلت مرغ (با سیب زمینی رنده شده و مرغ چرخ کرده)
- ✅مرغ بریانی (مرغ کامل با ادویه های مخصوص)
- ✅دلمه برگ مو با مرغ (با برگ مو و مخلوط گوشت و مرغ)
- ✅دلمه فلفل دلمه ای با مرغ (با فلفل دلمه ای و مخلوط گوشت و مرغ)
- ✅خوراک مرغ و قارچ (با سس خامه و قارچ)
- ✅خوراک مرغ با سبزیجات (با انواع سبزیجات فصل)
نکات مهم در تهیه مرغ مجلسی شامل بهرهگیری از مرغ تازه، طعم دار کردن مناسب مرغ با ادویه ها و زعفران، و بهرهگیری از مواد اولیه با کیفیت است.
تزئین غذا و سرو آن به شکل زیبا، نقش مهمی در مجلسی تر شدن آن دارد.
امیدوارم این لیست به شما در انتخاب و تهیه یک غذای مجلسی خوشمزه با مرغ کمک کند.
۳۰ ایده غذای مجلسی با مرغ از نی نی سایت
زرشک پلو با مرغ مجلسی
زرشک پلو با مرغ همیشه انتخاب اوله. راز خوشمزگی مرغش تو پیاز داغ فراوون و زعفرون دم کردهست. بعضیها یه کم رب انار هم به سس مرغ اضافه میکنن که ملس بشه، خیلی خوب میشه. برای مجلسیتر شدنش، میتونید از خلال پسته و بادام برای تزیین استفاده کنید. یه پیشنهاد دیگه اینکه مرغ رو اول سرخ کنید بعد بپزید، طعمش بهتر میشه. بعضی ها هم میگن یه قاشق شکر به سس مرغ اضافه کنید طعمش عالی میشه. فقط حواستون باشه زیاد شیرین نشه. موقع پخت مرغ یه کوچولو آبلیمو بزنید که بوی زخم مرغ از بین بره. برای زرشک پلو هم زرشک رو با کره تفت بدید و کمی شکر اضافه کنید که طعمش عالی بشه.
باقالی پلو با مرغ
باقالی پلو با مرغ هم خیلی شیکه. مرغش رو میتونید جداگانه با زعفرون و ادویه بپزید یا با خود باقالی پلو دم کنید. اگه باقالی پلو رو با شوید تازه درست کنید عطرش بی نظیر میشه. برای مرغ باقالی پلو، میتونید از ران مرغ استفاده کنید که ظاهر بهتری داشته باشه. بعضی ها هم میگن یه کوچولو پودر سیر به مرغ بزنید طعمش رو خیلی خوب میکنه. میتونید ته دیگ سیب زمینی یا نون بذارید که با باقالی پلو خیلی خوشمزه میشه. موقع پخت باقالی پلو حتما از کره استفاده کنید که عطر و طعمش بهتر بشه. باقالی رو قبل از پخت یه کم خیس کنید تا نفخش گرفته بشه.
مرغ شکم پر
مرغ شکم پر یه غذای خیلی شیکه و برای مهمونیها عالیه. داخل شکمش رو با سبزیجات معطر، گردو و زرشک پر کنید. بعضیها به مواد داخل شکم مرغ، آلو هم اضافه می کنن که طعم ترش و شیرینی بهش میده. موقع پخت مرغ شکم پر، حتما روی مرغ رو با فویل بپوشونید تا خشک نشه. برای اینکه مرغ خوشرنگ بشه، میتونید قبل از پخت روی اون رو با کره و زعفرون ماساژ بدید. میتونید مرغ شکم پر رو توی فر یا روی گاز بپزید. توی فر بهتر مغز پخت میشه. بعضی ها هم میگن برای اینکه مرغ خوشمزه تر بشه، قبل از پر کردن شکمش، اون رو یه شب توی مواد مزه دار بخوابونید. میتونید برای خوش طعم شدن مرغ از ادویه های مخصوص مرغ شکم پر استفاده کنید.
جوجه کباب زعفرانی
جوجه کباب زعفرانی هم همیشه طرفدار داره. حتما از تکههای کوچیک مرغ استفاده کنید و بذارید خوب مزهدار بشه. برای اینکه جوجه کباب نرم بشه، میتونید توی موادش از ماست استفاده کنید. بهترین روش پخت جوجه کباب، روی ذغاله ولی میتونید توی تابه یا فر هم درستش کنید. برای خوش طعم شدن جوجه کباب، میتونید به موادش یه کم آبلیمو و روغن زیتون هم اضافه کنید. جوجه کباب رو با گوجه و فلفل کبابی سرو کنید که خیلی خوشمزه میشه. میتونید جوجه کباب رو با برنج زعفرانی یا نون سرو کنید. حتما موقع کباب کردن جوجه ها، اون ها رو بچرخونید تا نسوزن.
خورشت فسنجان با مرغ
خورشت فسنجان با مرغ هم خیلی مجلسیه. گردو رو خوب آسیاب کنید و با رب انار و شکر بپزید. بعضیها به خورشت فسنجان، کدو حلوایی هم اضافه می کنن که طعم شیرینی بهش میده. برای اینکه خورشت فسنجان روغن بندازه، باید اون رو با حرارت کم و به مدت طولانی بپزید. میتونید مرغ رو جداگانه بپزید و بعد به خورشت فسنجان اضافه کنید. بعضی ها هم میگن برای اینکه خورشت فسنجان خوشرنگ بشه، یه کم رب گوجه فرنگی بهش اضافه کنید. موقع پخت فسنجان حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید که ته نگیره. گردو رو قبل از آسیاب کردن یه کم تفت بدید تا طعمش بهتر بشه.





